ZUMBA FITNESS 

LETS ZUMBA


ZUMBA

ÄR DU REDO ATT DANSA DIG I FORM? Det är just det Zumba handlar om.
Det är ett fantastiskt roligt, effektivt, enkelt, latinoinspirerat, kaloribrännande dans fitness-party™ som skapar glädje och hälsa hos miljoner människor.


Hej Zumba älskare!

Jag är en Venezolansk tjej som bor i Sverige sedan 2001 och med mitt latin passion och energi gör jag en fest på en ögonblick på mina lektioner!

Det latinska dansen är något som jag har alltid brunnit för "speciell Salsa Ryhmer" att inspirerar andra människor med min glädje gör mig väldigt stolt och lycklig.

Jag har tidigare jobba som Fitness instruktör i aerobics och nu mera som Zumba och Fortgjort instruktör på ett av de bästa fitness center i Henån. Sedan sep 2011 är jag ZIN medlem och kan undervisa


Zumba in the Circuit (SENIOR 50 +) för de aktiva äldre eller för de som vill komma igång med sin träning. För nybörjare eller de som har svårt med koordinationen eller har något handdikapp av något slag. Varje Zumba circuit klass är anpassad efter deltagarnas behov och kan därför se väldigt olika ut från klass till klass.


ZumbAtomic® Dans för(Barn mellan 4-12 år) Kursen bidrar till att öka fokus, disciplin, kreativitet, stolthet, koordinationen och balans.

Målet är att: Barnen ska vilja träna och tycka det är KUL att träna.

Kursen innehåller för koreograferade låtar till häftiga rytmer så som Samba, Funk och Reggaeton. Energin är hög och musiken medryckande! Varje tillfälle är 55 minuter. Vid sista tillfället visar vi det vi lärt oss för våra nära och kära och samtliga som deltagit på kursen får ett fint diplom.

Zumba Fitness Liknar inte någon annan workout form du provat förut! ZF baseras på konditionstränande, rytmisk dans och har blivit en av de snabbast växande träningsformerna i hela världen. Heta latinska rytmer som har kombinerats med läckra danssteg som tränar överkroppen, underkroppen och allt däremellan. Det är så kul att man inte ens tänker på att man tränar! Du får en fantastisk form. Konditionen ökar, kalorier förbränns och både balanssinnet och koordinationsförmågan ökar. Samtidigt som du har riktigt roligt! Och bäst av allt; Zumba är så lätt att lära sig att du kan få resultat redan från början!


Zumba Toning

om är det perfekta sättet för entusiaster att skulptera sina kroppar naturligt som till ex armar, mage och lår samtidigt som man har kul.


Jag har många Ordinarie Zumba ® klasser så om du vill vara i min värld, kontakta gärna mig och testa!


 Om du behöver en förändring i ditt liv, ta chansen att delta i en Zumba ® klass! 
så lovar jag att du inte kommer att ångra!

Zumba Core: Magen och hela kroppen

ZUMBA CIRCUIT: Dans and cirkel träning

Zumba Step: Dans och stepbreda

STRONG by ZUMBA


Vill du komma på mina Zumba Klass?

Du hittar mig på SATS Lidingö varje torsdag kl 18.15
För mer info gå på www.sats.se